Inget jobb är för udda för oss

Vad kan vi hjälpa just dig med?

Blommor i trädgård

Bygg & Fastighetsservice

Om oss

Vi erbjuder tjänster bl a fastighetsservice, bygg och renovering, trädgårdsskötsel, grävning, städning och klottersanering. Våra kunder är huvudsakligen kommersiella och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar, till största delen inom Norrköping med omnejd. Kontor och lager är beläget på Första Hageby Gård 1 i Norrköping, där vi har en väl fungerande maskinpark, egna servicebilar samt mycket bra arbets- och personalutrymmen. Vi är i dag ca 25 anställda. Vi har F-skattebevis, kollektivavtal och kollektivförsäkring.

Vår historia

"Korta beslutsvägar"

Tommy Johansson startade företaget i liten skala 1994 och under de första åren drev han det helt själv. Till en början bestod uppdragen mest av städning och fastighetsskötsel. Efter hand utökades uppdragen, både i omfattning och karaktär. Behovet av större lokaler gjorde att vi 2003 byggde och flyttade in i nuvarande lokaler på Fjärilsgatan.

En viktig del i vår tillväxt har varit de korta beslutsvägar som man har i ett privatägt bolag. Om maskiner eller kunskap har saknats för att lösa nya kunduppdrag, har nödvändiga maskiner införskaffats och personalen utbildats.

Kvinna sköter trädgårdsarbete