Inget jobb är för udda för oss

Vad kan vi hjälpa just dig med?

Våra tjänster

Behöver du hjälp? Vi hjälper dig!

Trädgårdsskötsel

Vi erbjuder hjälp med det mesta när det gäller trädgårdsskötsel, oavsett om du behöver regelbunden hjälp eller om det bara är vid något enstaka tillfälle.

Vi utför mindre arbeten såsom gräsklippning, häckklippning och trädbeskärning, samtidigt som vi dessutom arbetar med större, mer permanenta åtgärder som markarbeten, stenläggning och trädfällning.

Trädgårdsskötsel

Klottersanering

Vi tar bort klotter på de flesta underlag och vi använder oss enbart av miljöanpassade klotterborttagningsmedel. Beroende på underlaget kan ommålning behöva göras för att nå ett riktigt bra resultat. I vissa material går dessutom färgen ner i porerna, så att även slipning krävs för en fullgod klottersanering.

I förebyggande syfte kan klotterskydd appliceras på utsatta ytor.

Klotter

Mindre byggnadsarbeten

Vi arbetar med bygg och renovering för både kommersiella fastighetsägare och privatpersoner.

Våra hantverkare och snickare utför ex vis mindre ombyggnader, badrumsrenovering, takrenovering och fasadrenovering. Vi åtar oss även slipning av parkett och andra typer av trägolv.

Brädor

Grävning

Grävning och markarbeten ingår i våra tjänster. Vi har både mindre och större grävare för att kunna anpassa oss till olika typer av uppdrag. Grävning för pool-anläggning, dränering husgrunder, anläggning platta på mark och underlag för plattläggning är några av de uppgifter vi utför.

Grävmaskin i trädgård

Städning

Alla typer av städuppdrag gentemot fastighetsbolag, företag och privatpersoner förekommer. Vanliga uppdrag är exempelvis flyttstädning och fönsterputsning, städning i trapphus och gemensamhetslokaler hos fastighetsägare, tömning och sanering av förstörda och nedgångna lägenheter. Vi erbjuder den städhjälp Du behöver!

Fler bilder
Städning

Fastighetsservice

Vi erbjuder regelbunden fastighetsservice i första hand till bostadsrättsföreningar och större fastighetsägare, men även till privata villaägare.

När det gäller fastighetsskötsel är uppdragen mycket varierande. De flesta förekommande arbeten inom området kan vi tillgodose ex vis småreparationer, både inom- och utomhus, avloppsspolning, högtrycksspolning, pappersplockning, snöröjning och halkbekämpning samt sandupptagning. Vi åtar oss även garagestädning med sop- och skurmaskin.

Rörmokare i badrum

Måleri

Måleriroller på en blå vägg